Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

In stijl naar oud & nieuw! In stijl naar oud & nieuw!

NIEUWS | 1-12-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

December is de feest- en cadeaumaand bij uitstek. Machteld Live in Style helpt je graag in stijl naar oud & nieuw en inspireert je bij het vinden van leuke kerst- of eindejaarscadeautjes.

Shop now onine > http://bit.ly/1c2mtpS

 

Ben je nog op zoek naar de ultieme partylook? In het veelzijdige assortiment van Machteld Live in Style vind je voor iedere smaak en budget een outfit met wow-factor. Lukt het je niet om voor je complete fashion look naar Loppem af te zakken? Shop online! Met deze tips lukt het je zeker om een modieuze feestlook samen te stellen. Zo mag je komende eindejaarsperiode vol inzetten op glamour. Een gouden outfit, schitterende accessoires, hoge hakken,… ga ervoor! Of kies je toch liever voor een chique little black dress? Altijd goed! Vergeet ook de jas niet: ga je met oud en nieuw de stad in, dan is de warmte van een jas niet alleen erg welkom; de jas bepaalt voor een groot deel ook jouw partyuitstraling.

 

Heb je nog geen idee met welke cadeaus je tijdens de feestperiode kan scoren? In het totaalaanbod van Machteld Live in Style vind je naast prachtige kleding van topmerken ook meer dan genoeg accessoires zoals sjaals, handtassen, sieraden, parfum enz. Van casual tot chic, van klassiek tot ultrahip… Laat je inspireren door de vele toffe mogelijkheden die onze excellente selectie van binnen- en buitenlandse labels je te bieden heeft! > http://bit.ly/1c2mtpS